Letališki prevozi Računalniški stol Nov usnjen računalniški stol za našega šefa

Nov usnjen računalniški stol za našega šefa

Bližal se je njegov rojstni dan in ker je imel okroglo številko, namreč star bo 59 let, smo se v podjetju delavci odločili, da mu kupimo nov usnjen računalniški stol. Vedno je znal za nas poskrbeti, vedno je poslušal naše ideje, prošnje, kar koli smo mu prišli povedat, je res šef, ki ga lahko samo iščeš.

Tako smo se delavci zbrali, da bi se dogovorili za darilo, imeli smo različne ideje za vikend paket, potovanja, pisarniške stvari in na koncu smo se vsi strinjali, da mu kupimo nov usnjen računalniški stol, ker smo vedeli, da je njegov že star, uničen in bi novega potreboval.

Ponudba na trgu je res velika, tako da smo se kar pošteno potrudili, da bi dobili zanj kar se da najboljše. Nas delavcev je bilo veliko, računalniški stol je res drag, še posebej te kvalitete, ko smo ga iskali mi, vendar pa je bil prispevek na posameznika majhen zaradi velikega števila delavcev. 

Da smo izbrali pravi moderni dizajn stola, da smo zraven izbrali tudi primerni stol zanj, smo dobesedno morali zvedeti njegovo višino, kilograme in zdravstveno stanje. Tako nam ni bilo druge, kot da smo se povezali z njegovo ženo. Dobili smo vse podatke, pomagala nam je tudi pri sami izbiri in šla z nami, ker je najbolj poznala njegov okus. 

Prišel je njegov dan praznovanja. Ker nismo hoteli, da bi računalniški stol nosili zvečer na zabavo, smo mu ga tako lepo prinesli že zjutraj v pisarno. Ko je prišel v podjetje, pa smo vsi začeli hoditi za njim, ko je šel proti pisarni in odprl vrata je bil res šokiran, računalniški stol je bil perfekten, lep, dizajnerski, prestižni in moral si ga biti vesel. Ostal je brez besed. Zahvalil se nam je in šel po šampanjec, da smo skupaj nazdravili. Seveda pa je takoj probal računalniški stol, ki mu je bil kot ulit.