Letališki prevozi Pegasti badelj Pegasti badelj za mojega dedka

Pegasti badelj za mojega dedka

Ko sem se peljala proti službi, sem poslušala po radiju, kako je pegasti badelj zdrav in kako pomemben je za jetra, takoj sem pomislila na dedka, ki bu mu tablete še kako prav prišle. Morala sem v službo, če bi imela pred službo čas, bi se že prej ustavila, tako pa nisem imela časa. Komaj sem čakala konec službe, da sem lahko šla v lekarno po pegasti badelj, da ga nesem svojemu dedku.

Dedek mi pomeni ogromno, res ga imam rada, pomeni mi vse na svetu. V lekarni so mi dali pegasti badelj, ki naj bi bil med naj boljšimi. Tako sem ga nesla dedku. Dedek je bil presenečen, da sem mu prinesla pegasti badelj, pravzaprav sploh ni vedel, kaj to je. Ko sem mu razložila, da mu bo pomagal pri zdravju, ker pomaga za jetra, je tudi on bil vesel. Ker so tablete bile čisto naravne, jih je z veseljem jedel, da mu bi le pomagale.

Jaz sem potem, kar malo pozabila na pegasti badelj in dedek me je čez en mesec spomnil nanj, če mu lahko še prinesem te tablete, ker se po njih dobro počuti. Prav vesela sem bila njegovega klica. Takoj sem spet skočila v lekarno in povedala, da je mojemu dedku pegasti badelj zelo dober in da se po njemu dobro počuti. Povedali so mi, da imajo nekateri zelo dobre izkušnje in večkrat na leto naredijo kuro. Tako da bi lahko to naredil tudi moj dedek, če mu pegasti badelj tako paše. 

Včasih slišimo kaj čisto po naključju, potem pa se izkaže za zelo dobro stvar, tako tako se je pri nas izkazal za dobrega pegasti badelj, ki je pomagal mojemu dedku. Zanj pa sem čisto po naključju izvedela po radijski oddaji. Mika me, da bi sama tudi poskusila, saj so jetra za naše telo in zdravje zelo pomembna in prav nič ne bi škodilo, če bi to naredila zase.