Letališki prevozi Mercedes Različna vozila Mercedes zagotavljajo vsem voznikom najvišji nivo varnosti in udobja

Različna vozila Mercedes zagotavljajo vsem voznikom najvišji nivo varnosti in udobja

Kakšen avto kupiti in na kaj moramo biti pozorni, se nam vedno znova poraja ob menjavi našega starega in dotrajanega jeklenega konjička. Velikost, zmogljivost, zasnova in blagovna znamka so zagotovo tisti dejavniki, ki jih ne smemo spregledati. In Mercedes vam s tega vidika lahko ponudi največ, kar lahko pričakujete.

Čeprav je marsikdo še vedno mnenja, da je Mercedes le ime, pa ob pogledu na tehnične karakteristike njihovih vozil lahko ugotovimo, da temu ni tako. Gre za izjemno zmogljiva vozila različnih kategorij, ki že od nekdaj zadovoljujejo potrebe in želje najbolj zahtevnih voznikov.

Z Mercedesom ste varnejši na poti kjerkoli in kadarkoli

Vsi vozniki, ki že od nekdaj prisegajo na blagovno znamko Mercedes, dobro vedo, da je varnost pri Mercedesu vedno na prvem mestu. Zato imajo vozniki v njihovih vozilih kar največjo podporo za še večjo varnost, suvereno vožnjo in parkiranje.

Različna vozila Mercedes zagotavljajo vsem voznikom najvišji nivo varnosti in udobja

Vozila Mercedes so tako opremljena z različnimi varnostnimi paketi. Voznikom med drugim ponujajo aktivnega asistenta za ohranjanje smeri vožnje, asistenta za prepoznavanje prometnih znakov in asistenta za mrtvi kot, ki hitro postanejo najbolj zanesljiv partner ob vsakodnevni vožnji ali na daljših potovanjih.

Sodoben dizajn za še večjo prepoznavnost blagovne znamke

Ne glede na to, ali gre za športni kabriolet ali pa družinsko limuzino, se Mercedes zelo dobro zaveda, da je sodoben dizajn za kupce ključnega pomena. Zato imajo v svojih krogih lastno oblikovalsko ekipo, ki neprestano oblikuje vozila za bližnjo in daljno prihodnost. Pri tem se ne osredotočajo zgolj na domači trg, ampak sledijo tudi trendom in kulturam na drugih kontinentih.

Pri tem pa ne gre za to, da bi sledili trenutnim modnim smernicam, ampak za dolgoročne trende, ki bodo še desetletja kasneje prispevali k ugledu Mercedes blagovne znamke. In s tega vidika so najbolj pomembne tiste zamisli, ki izpolnjujejo tudi najvišje zahteve glede varnosti, tehnike, zmogljivosti in udobja.